Sen fixade jag om ett par tavelramar

Tedags hos Tant Ninette

Håhå, vilken värmebölja vi har haft idag igen! Vädret leker berg och dal-bana den här sommaren tydligen, och idag var det dags för lite tropikvärme kändes det som. Det var alltför hett för att vara ute i trädgården så jag pysslade inomhus och sydde kuddar och fixade om på ett par tavlor. Dom här tavelramarna har jag köpt på loppis för bara nån peng. Den ena var en spegel, men nån unge hade sönder den och bakom spegeln fanns den här Madonnabilden. Madonnan såg ut att sakna ett par solbrillor tyckte jag, och i brist på Barbie-solbrillor hemma så fick hon ett par som jag klippte av lite washitejp. Ska se om jag hittar några barbiesolbrillor nåt tag, så får hon kanske ett par riktiga såna, men än så länge får hon nöja sig med dom här.

Den andra tavlan blev en riktig äkta tanttavla med en pressad blomma! Blev ett bra litet blompynt mitt bland alla mina andra tavlor.

2 Replies to “Sen fixade jag om ett par tavelramar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *