Enkel rund kudde a la Mormorsglamour

För ett långt tag sen visade Mormorsglamour upp hur hon enkelt syr runda kuddfodral, och jag visste genast att det där var nåt för mej! Om det är nåt  jag gillar så är det när nåt är enkelt och går snabbt att göra, och vi behövde just en rund kudde till sovrummet så det passade perfekt. Enda problemet var att hitta ett orange tyg som passade, så det tog många månader från idé till förverkligande den här gången. Men nu äntligen är den färdig och på plats, min orangea runda kudde som är som pricket på i:et i vårt lila sovrum! Den blev inte riktigt så full med veck som jag hade planerat, hade lite för lite tyg för att det skulle funka, men den är i varje fall orange och det gillar jag!

Tyget till kudden är en gammal loppiskavaj – för ful för att användas, för fin orange för att inte göra nånting nytt av den!

(har för mej att det är Jonathan Adler som sade att man alltid skall ha nåt orange med i inredningen – det skriver jag gärna under på, jag älskar orange färgklickar lite här och där!)

Rund kudde

 

Mormorsglamour wrote a blog post last winter about an easy round pillow case a while ago, that I knew would be just perfect for our bedroom. The only hard part was finding the right orange fabric – not as easy as I had thought! I scoured the local flea markets and found nothing, but finally my Mom found this lovely orange silk that I made into this really easy round pillow (minimal amount of sewing) which somehow ”ties the whole room together” (to quote the Dude!). Jump over to Mormorsglamour for the description

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *