Trädgårdsbilder

Trädgården är så underbar just nu! Fler och fler blommor slår ut precis varje dag och varje kväll går jag en sväng och kollar vad som har ändrats under dagens lopp och bara njuter!

Trädgårdsbilder

Dom korallrosa vallmona frösådde jag för några år sen – det var minsann en fröpåse som gav utkastning!

Trädgårdsbilder

Den här guldkotten är igen en sån där grej som jag misstänker kommer från kyrkans renovering för snart hundra år sen. Hittade den bland en massa bråte som skulle slängas hos en släkting.

Trädgårdsbilder

Dom rosa lupinerna är så fina. Frösådda även dom – jag gillar att fröså perenner. Ibland funkar det inte alls, ibland funkar det över förväntan och då blir man lite extra glad!

Trädgårdsbilder

Trädgårdsblåklinten har börjat blomma. Den har en tendens att sprida sig, men jag försöker hålla den koncentrerad här i barnhörnan av trädgården.

Trädgårdsbilder

en ny klematis som precis har slagit ut. Gillar färgen massor!

Trädgårdsbilder

Kryddringen har fått ändra innehåll eftersom många kryddor inte alls gillade att bo där, så gräslöken får samsas med lite härligt limegrön salvia och några eldröda nejlikor. Jag gillar verkligen den här färgkombinationen! Nästan alla mina favoritfärger i en och samma bild – det enda som saknas är lite chockrosa och turkost.

 

5 kommentarer

  1. Så fin vallmon du har! Gillar den starkt. Vet du, eller nån annan, vad man gör med en gammal klematis som nästan bara är tråkiga torra grenar och lite grönt o blommigt utanpå? Klippa ner den helt??

  2. Magiskt vackert! Underbara färger du kombinerar. Det bästa med trädgården är att man kan få så mycket kraft och samtidigt lugn. Härlig avkoppling. Jag förstår att grannarna bråkar, själv hade jag också varit avis om mina grannar hade så mycket fint! 😉

  3. Fototosse.blogspot.dk

    RIGTIG smukke billeder!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *