Supersöta Sommartags

Kolla vilka fina tags (små lappar) som jag hittade hos Lia Griffith:

I found these amazing summertime gift tags at Lia Griffith:

Dom här små söta korten plus matchande papper finns att ladda ner gratis hos Lia Griffith  (som har en helt underbar blogg, med massor av DIY!)

I love the colours and patterns – it’s like they were made for me! Visit her blog to download both these tags plus the matching wrapping paper.

P.S. Det är fritt fram att ”låna” bilder från bloggar utan att fråga om lov först, om bloggaren skriver på sin blogg att det är okej. Om du är osäker så kolla på bloggen vad det står gällande bildanvändning eller copyright – ibland vill bloggägaren att du först mailar och ber om lov att använda bilden, ibland är det okej att genast använda bilden om man länkar tillbaks som jag gör här. Jag själv har lagt till en Creative Commons-licens på min blogg, så för min del är det okej att ”låna” vilken som helst bild på min blogg som jag själv har tagit så länge som man länkar tillbaks till min blogg (och inte ändrar på bilden eller lägger upp mitt laddningsbara material på sin egen blogg), dvs det är inte okej att låna bilder från min blogg som jag i min tur lånat/fått av andra.

P.S. You can usually ”borrow” pictures from different blogs without written consent beforehand if the blog owner has stated on her blog that it is okay to do so. Usually you can find the terms of use under a heading ”terms of use” or ”copyright” or something like that. I have agreed to a Creative Commons-license here on my blog, so feel free to borrow any picture of mine that you like if you link correctly back to me (and not alter the picture or upload my freebies on your blog)

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *