Maken och jag, värsta fotomodellerna ju!

Idag skall du få se på bilder på mej där jag är fixat och sminkad bara värre! eller halvvärre i varje fall, tillräckligt för att ungarna skall springa skrikande därifrån  (dom är lite känsliga dom små liven, allt mer än maskara får dom att ropa ”Mamma, vad har du gjort!”) Fast först en historia om hur bilderna kom till:

För ett tag sen fyllde en viss person som jag råkar vara gift med jämna år. Han är hopplös att köpa presenter åt för han har ju precis allt han vill ha och behöver, men plötsligt när Kamomilla var på besök en dag fick jag en briljant idé att värva henne att knäppa några bilder på honom. Supersnälla superduktiga Kamomilla var genast med på noterna, och då den stora dagen inföll sig tog hon och överraskade honom med en överraskningsphotoshoot!

Det var minsann superskoj det, vi hade så himla kul och jag smög omkring i buskarna och knäppte lite bilder jag med!

photoshoot med Kamomilla

Ni skulle bara veta allt strunt som vi snackade bara för att få till bilderna! Oj, vad vi garvade och hade skoj!

 

photoshoot med Kamomilla

Maken fick riktigt leva ut alla sina fotomodelldrömmar för fullt! (han är en riktig linslus så det passade bra!). Men alltså, vilka superfina bilder det blev! Jag har beundrat dom varje dag sen dom damp ner i maillådan, kan inte fatta hur fina bilder Kamomilla tar! Jag var festklädd den dagen, så Kamomilla passade på och tog några bilder på oss två också. Värsta fotomodellparet var vi ju helt plötsligt! Gick från slitna trötta eksemiga oglamorösa vardagsföräldrar raka spåret till fotomodellpar kändes det som!

Äh, här skall du få ett smakprov, dom här bilderna är bara alltför fina för att inte visas fram lite här och var! (och för alla som kommer förbi oss – alla får sig en dos av dom här fotomodellbilderna nuförtiden!)

 

vWStbgsgrpdVmL1kCtBIl8fqfZe-vtdSyBQYO67b9qY

Min supersnygga hunk till make! (foto Kamomilla, kolla hennes hemsida för info om du vill boka henne!)

Fler bilder hittar du på Kamomillas blogg, inklusive en superfin bild på oss båda med mej uppfixad och sminkad och allt! Alltså jag kan inte förstå att det faktiskt är vi på den där bilden! Eller det ser ju nog ut som vi, men åtminstone jag ser mera ut sådär som jag skulle önska se ut, inte sådär som jag ser ut på riktigt om du förstår vad jag menar!

Sen skulle jag skicka lite bilder till Kamomilla från fotograferingen, och då råkade jag skicka den här:

trasgrej

En av kommentarerna på hennes blogg nämnde denna 0ch kallade den för en traskrona – det är ju precis det den är! Traskrona – vilket bra ord!

Jag är jätteglad att jag råkade skicka just den bilden, och att Kamomilla gillade den så mycket att hon lade ut den på sin blogg! hade aldrig vågat skicka den till en så skicklig fotograf och bloggare som Kamomilla, för där går på nåt sätt min tröskel, men nu gjorde jag det av misstag och hon gillade tydligen pysselidén så det blev lite dubbelkul med just det inlägget!

Det var det inlägget det, nu skall jag iväg och njuta av våra fina porträtt som Kamomilla har tagit och som min far precis har skrivit ut åt oss! (alla våra skrivare gick sönder samtidigt förra veckan… Tack pappa för hjälpen!)

Du får jättegärna gå in på Kamomillas blogg och beundra våra porträtt du också! Kom jättegärna hit sen och berätta vad du tycker! (eller skriv det direkt åt henne såklart!)

P.S. Bilden på mej som är sminkad så ungarna gråter finns på Kamomillas blogg! Jag sitter där och ser ut som en fotomodell tillsammans med kära maken, finare bild än vårt bröllopsporträtt tycker jag själv!

6 kommentarer

  1. Kul att leka lite fotomodell och komma bort från vardagen lite grann. Milli tar så fin bilder

  2. Nej men se, där står tjuren Ferdinand och doftar på korkeken!!

  3. Tjusig make – och var är du? Hade velat se den där skrämselmejkade mamman. 😉

  4. Helt super fina bilder!! Och man kan se på bilderna att ni haft roligt!! Poträttet av er båda ursnyggt! Jag kan förstå att ni stirrar på det.. 😉

  5. Verkligen fantastiska bilder!!! 🙂 du är vacker som en dag!

  6. Du såg ju inte alls superfixad ut, bara naturligt vacker! Jättefina bilder, vad roligt att ha sådana bilder att titta på och tänka på vad som verkar varit en toppendag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *