Finheter i växthuset

Igår invigde jag växthuset, riktigt på riktigt! Igår hittade jag nämligen den här finheten i växthuset:

084

Sommarens första jordgubbe! Smakade sådär precis som sommarjordgubbar skall smaka – den första jordgubben är alltid lite extra god tycker jag!

093

En annan lite speciell grej är min krasse som faktiskt redan blommar. Den sådde sig själv i en kruka och började gro redan i vintras och har konstigt nog överlevt min brist på vattning hela våren. Nu blommar den redan fint, medan krassen ute i trädgården än så länge bara tittar upp lite grann.

104

Sista finheten för idag är den här köttkvarnen som nu får vara förvaring för små verktyg i växthuset. Inspirationen kommer från Kamomillas kök – gillade verkligen hennes idé att använda en köttkvarn på det här sättet, så när jag hittade en gammal sådan i nåt förråd nånstans så tänkte jag att den blir perfekt i vårt växthus den. Så kom den till användning igen, om än kanske inte riktigt ursprungsanvändningen!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *