Moodboard igen

Dags för lite moodboard igen, och den här gången visar jag en liten anslagstavla som jag har i köket:

anslagstavla av metall

Den är från början en metalltavla som såg rätt så ful ut så jag tapetserade den med lite finare papper. Här hänger jag upp små teckningar av barnen och annat som ger mej inspiration i vardagen, så det här är verkligen en riktig moodboard! (stämningsförmedlare) En liten lista hänger här också, en lista över grejer jag skall köpa nästa gång jag åker till Danmark – hade hoppats att det skulle vara redan ifjol, men det tycks dra ut på tiden det här att samla ihop pengar och tid för en sån resa. Bra med såna här drömmar ändå, nånting att jobba mot och se fram emot!

Moodboards är dagens tema på Fabriken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *