30. maj – i framtiden

Nästsista temat, i framtiden. Jag hade planerat att göra ett längre inlägg om mina långtidsframtidsplaner, men nu kommer korttidsframtiden och tränger in och gör att jag egentligen inte tänker så mycket längre än så så det blir i stället en bild som symboliserar mina korttidsframtidsplaner. hall

Att måla färdigt trappan. Och fixa färdigt listerna. Men mest måla färdigt trappan.

Äntligen äntligen äntligen skall den bli klar! Hallen är ett sånt där onödigt rum som man kanske inte vill satsa så mycket tid på (och som är hopplös att måla när man har barn) så därför har den bara blivit ofixad sen vi flyttade in, men hallen är ändå ett av dom viktigaste rummen för att det är det rum man mest går igenom så det har verkligen irriterat mej att hela tiden se på den ofixade hallen dag ut och dag in. Nu blir det andra bullar, nu skall den bli fixad och fin så jag kan gå omkring och låtsas att vi är klara med vår renovering! (det är vi inte, ett par rum kvar ännu, men det blir lättare att låtsas sen när hallen är klar)

| 1. Snapshots | 2. Liten | 3. Hjärta | 4. Ett plagg | 5. Sovrum | 6. Ett tips! | 7. Drömmar | 8. Nära | 9. Om jag vore en färg | 10. Lunch | 11. Mina blogg-tips! | 12. Som liten | 13. Kvällen | 14. Rofyllt | 15. Kök | 16. Pasteller | 17. Min kära vän | 18. Morgonljus | 19. Minns | 20. Nära hjärtat | 21. Under mina fotsulor | 22. Familjen | 23. Från min soffa | 24. I blom | 25. På min tallrik | 26. När ingen ser | 27. Porslin | 28. Förälskelse | 29. Ballong | 30. I framtiden | 31. Här är jag! |

3 Replies to “30. maj – i framtiden”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *