22. maj – Familjen

Dagens fototema – familjen – jag passar på att visa upp min fina familj, precis nymorgnade i sina pyjamaser och i spänd förväntan på vad det är i paketet!

familj

Idag är det en speciell dag, för idag är det Niklas födelsedag – hurra hurra hurra!

Grattis kära maken, 40 år idag! Hoppas du blev glad för paketet – ungarna var i varje fall väldigt entusiastiska över att få öppna det!

Vi hade en ovanligt lugn födelsedagsmorgon idag med glada barn som hoppade runt och hämtade in färsk gräslök från trädgården, kokade te och hämtade fram paket och framför allt, öppnade paketen. Familjen – det är minsann det som gör varje födelsedag lite extra speciell, för ingen skillnad om vi vuxna är lite morgontrötta eller stressade eller allmänt suriga, ungarna är alltid lika entusiastiska över födelsedagarna och det smittar av sig. Att ha familj och barn är mycket jobbigare och hårdare än jag någonsin hade trott, men också precis sådär underbart och meningsfull som jag tänkte mej. Min kära familj – vad jag är glad i er!

| 1. Snapshots | 2. Liten | 3. Hjärta | 4. Ett plagg | 5. Sovrum | 6. Ett tips! | 7. Drömmar | 8. Nära | 9. Om jag vore en färg | 10. Lunch | 11. Mina blogg-tips! | 12. Som liten | 13. Kvällen | 14. Rofyllt | 15. Kök | 16. Pasteller | 17. Min kära vän | 18. Morgonljus | 19. Minns | 20. Nära hjärtat | 21. Under mina fotsulor | 22. Familjen | 23. Från min soffa | 24. I blom | 25. På min tallrik | 26. När ingen ser | 27. Porslin | 28. Förälskelse | 29. Ballong | 30. I framtiden | 31. Här är jag! |

8 Replies to “22. maj – Familjen”

  1. Pingback: 23. maj – feministtankar från min soffa

  2. Pingback: 24. maj – i blom

  3. Pingback: 26. maj – när ingen ser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *