11. maj – mina bloggtips

Förra månaden deltog jag i en fotoutmaning, och det var så himla kul att delta i den, och jättekul att surfa runt och kolla på bilder bland dom bloggar som deltagit. Speciellt roligt var det att hitta Nina Ruthströms blogg! En blogg som jag helt klart kommer att återvända till.

Den som är extra uppmärksam lade kanske märke till att jag hoppade över en fotoutmaningsdag, nämligen mina bloggtips. Det var en sån dag som jag hade så bråttom och inte hann med att sätta mej ner och göra ett så genomtänkt inlägg som jag hade önskat, så nu kör jag det idag i stället.

Här kommer lite tips på olika bloggar som jag gillar:

Fotobloggar:

Nina Ruthström

Maybe*Mej

I Lilla Kamomillas Villa

Lissen To

Jag läser alla dessa bloggar för både texterna och bildernas skull. Gillar hur dom berättar historier med sina bilder, och önskar att jag kunde vara lika bra på sånt! Nå, det gäller väl att öva, och framför allt ha bra förebilder och det har jag i dessa bloggare!

Pysselbloggar:

Mormorsglamour – namnet säger direkt att det är en blogg för mej! Gillar verkligen alla hennes kreativa pyssliga tips

Kinoko – helt otrolig på att sy, och gör fina pyssel också!

Wooz – dansk tjej med en helt egen stil. Gillar!

Kollijox – Jennie grejar konst, stort och smått, pyssel och annat

24seven by [bo:back] – ännu en konstnärssjäl som pysslar

Diverse:

Cecilia Ekhem – hit går jag för att fundera på livet i allmänhet, både stort och smått

Sandras värld – pysslig, adoptivmamma med åsikter som jag gillar att fundera på

Fabulös inspiration – keramiker som gör helt fantastisk keramik!

Nicole Snitselaar – fransk barnboksillustratör (vi har liksom följts åt under många år, så kul att se hur många böcker hon nu plötsligt har illustrerat!)

 

 

Annars finns en hel hög med länkar till bloggar jag gillar i bloggens högra kant. Listan är tyvärr skamligt ouppdaterad, men det är en liten bråkdel av dom bloggar jag gillar i alla fall.

6 Replies to “11. maj – mina bloggtips”

 1. Lissen

  Här fanns det många tips, som jag måste titta in hos.
  Du gör mej väldigt glad också att jag är med på listan , ”skuttar lite”

  Kram och ha en fin dag. // Lissen

  Reply
 2. Mia

  Åh tackar och bockar för nya bloggtips och för att jag är med. Tycker mycket om din blogg och ert härliga färgsprakande hem.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *