Köpenhamns-tavla nr 2

Nu ska du få en liten tjuvtitt på en tavla som jag håller på med.

Alltså jag älskar Photoshop! Det är min räddning såna dagar som ungarna härjar på och jag inte kan fixa såna där mera pilliga grejor som kräver koncentration, eller dom gånger som nån av barnen är sjuka eller ledsna och bara behöver sitta i famnen i timmar. Då sätter jag mej vid datorn med en unge i famnen, läser igenom mina bloggar (mina ”tidningar”) och så slår jag på Photoshop och pysslar med det. Så avkopplande, nästan lika bra som att göra collage på riktigt.

Den här bilden skall bli till en tavla till vårt sovrum har jag tänkt. Med en del bilder från vårt kära Köpenhamn och så lite text och sånt. Ska se om jag ännu mixtrar lite med bilden, men när den väl känns färdig har jag tänkt förstora upp den och försöka fixa till det med sånt där transfer medium igen. Sen skall den hänga på väggen i vårt sovrum och minna oss om allt skoj vi var med om på Österbro. Jeg gläder mig!

3 kommentarer

  1. Verkligt fin 🙂 Det där transfer mediumet sku jag gärna villa lära mig, dom tavlorna du gjort är bara så vackra!

  2. Søde Ninette, den er simpelthen så fin, den her tavle! Jeg elsker farverne og hvordan du har fået en del mønster med. Jeg synes i den grad man kan se en udvikling siden du startede.
    Jeg er sikker på, den vil pynte så fint i soveværelset.

  3. Pingback:Sovrummet | Tedags hos Tant Ninette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *