3. maj – hjärta

Dagens fotoutmaningstema – Hjärta

Jag gick omkring härhemma och letade hjärtan överallt, tänkte att nånstans hittar jag väl ett blad eller nåt som ser ut som ett hjärta (en del blad ser tydligen ut som hjärtan, vilket maken tyckte när vi skulle gifta oss och han hade sin boutonniere upp och ner…! jag hade lite svårt att hålla mig för skratt i kyrkan kan jag berätta!). Är själv ingen fan av att ha en massa hjärtan här hemma (vilket gör att jag inte fattar hur han ens kom på tanken att jag skulle ha beställt en boutonniere som såg ut som ett hjärta! speciellt om den bara såg ut så om man vände den upp och ner och såg på den ur en viss vinkel!), men visste en som verkligen är det – min mor! En tur dit och fram med kameran och så var ett hjärta förevigat på bild.hjärta

Det här är en Titanic-hjärta kopia som min far gav åt min mor nåt tag efter att filmen hade kommit ut. Han är typ världens mest romantiska make som nån bara kan ha, och förstås köpte han ett sånt hjärta åt henne och gav den på nån bemärkelsesdag!

Själv satt jag och såg den filmen och suckade över Roses fina fjärilskam som hon hade i håret, och började läsa den första bloggen jag någonsin läste – tjejen som har bloggen gjorde en så underbart fin kopia på både klänningen Rose hade på sig när hon tänkte hoppa överbord och klänningen hon hade på sig när hon var på middag. Det var kul att följa med hur hon framskred med klänningsprojekten, och jag har varit fast i bloggvärlden ända sen dess.

2 kommentarer

  1. Pingback:23. maj – feministtankar från min soffa

  2. Pingback:29. maj – ballong

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *