Jag <3 tejp!

Jag har fått lite pippi på tejp den senaste tiden, både washitejp och tygtejp. Går omkring med mina tejprullar och tejpar hit och tejpar dit. washitejp + värmeljus hos Tedags hos Tant Ninette

Först fick sig några värmeljus sig en omgång tejp. En del blev tejpade med washitejp, andra med tygtejp (tygtejpen sponsrad av Happy Monday) . Ljus är kanske inte det säkraste att tejpa direkt, men såna här ljus skall man aldrig lämna obevakade ändå. Värmeljus kan ibland få fnatt och överhettas och då spelar det ingen roll om man har tejpat dom eller inte – det gäller att ha koll på dom så det inte blir nån värre eldsvåda. (Själv lyckades jag en jul nästan bränna ner hela huset pga att jag glömt bort att ha koll på en träljusstake, så efter det bränner vi bara våra ljus då när vi själva är i rummet och har koll)

klämmor + tygtejp Tedags hos Tant Ninette

Klämmorna i köket behövde lite tygtejp dom också.

tygtejpsvimplar Tedags hos Tant Ninette

Sen gjorde jag ett band med minivimplar till en present. Aj jo, jag har lite pippi på vimplar också förresten! det tycks inte gå om i första taget.

washitejp + teckning Tedags hos Tant Ninette

Jag har passat på att tejpa upp lite teckningar med  fin tejp också. Funkar bra med just papperstejp som inte har sönder själva teckningen om man sen ångrar sig och vill ha ner den från väggen igen. tygtejpvimplar hos Tedags hos Tant Ninette

Fler vimplar som fick vara med och pynta en födelsedagspresent.

tygtejp hos Tedags hos Tant Ninette

Tygtejpen får också vara med och hänga bilder på väggarna. Den beter sig lite annorlunda än washitejpen, vilket jag gillar. Det är kul att ha båda sorternas tejp att variera med – washitejpen blir liksom rakare när man tejpar med den och tygtejpen kan sådär böja sig som här på bilden ovan.

washitejpad ram hos Tedags hos Tant Ninette

En hel massa tavelramar har fått nya färger och mönster med hjälp av washitejp. Ibland vill tejpen lite lossna i kanterna så då tar jag och limmar den lite extra med annat lim eller så lackar jag över ramarna till sist.

washitejpad brödrost hos Tedags hos Tant Ninette

Sen jag tejpade brödrosten så får den stå framme i köket – jag gillade verkligen inte hur den såg ut innan. Nu är den så mycket skojigare att se på, speciellt efter att jag överförde några av barnens teckningar (den här heter ”Mamma när hon var liten och har tappat tänder”)washitejpad ljuslykta hos Tedags hos Tant Ninette

Ljuslyktan efter en omgång tejp. Supertoppengrej det här med sån här tejp, för tröttnar man på att ha en randig ljuslykta är det bara att pilla bort tejpen.

Japp, jag gillar tejp, är en riktigt tejpoholic känner jag!

2 kommentarer

  1. Jag har också drabbats av tejp-sjukan! Men varför inte – den är ju faktiskt väldigt användbar!

  2. Pingback:Pyntade Värmeljus – Härmapan | Kolossalt Pyssligt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *