Dittan & dattan

22 saker som lyckliga personer gör annorlunda än andra – bra lista!

Michaela DePrince – ballerina som var med i en prisbelönt dokumentär, adopterad från Sierra Leone

att föda barn kan vara lika stressande som att vara i ett krig – japp, skriver under det när som helst. Fick själv PTSD på kuppen

Genomskinliga armband av akryl – såna vill jag också göra! (passar bra med plastsmycken o smycken i annat material om man är nickelallergiker som jag )

Titaniumring med dold kniv och handklovsöppnare – den här skulle jag köpa åt maken, bara därför att han skulle tycka att det var coolt att ha en sån!

Foton från Martha Stewarts tid som ung fotomodell – snygga bilder!

Film på fisk med genomskinligt huvud – urk! men också fascinerande, men också urk!

På den här sidan kan man uppleva hur stort universum är, och hur små vi själva är. (Och hur stor Minecraftvärlden är!) – jag zoomade både in och ut av och an, fascinerad av allt som finns i universum, både på jorden och ute i rymden. Och alla knäppa namn på olika galaxer!

136

Random bild på rött hus mitt i vintern, dvs april 2013. Skumt väder vi har! (Det finns förresten en  teori om att en ny istid börjar genom att sommaren helt enkelt inte nånsin börjar, att man har en sval sommar, men har vi tur så dröjer det ännu ett par tusen år innan nästa istid. Enligt en annan teori kan vi snart få en ny istid  pga växthuseffekten)

 

Veckans blogg: Om du gillar färger och mönster och blogginlägg med ett danskt stuk så är Bare Wunderbar helt klart nånting för dej också! Jag läser och drömmer mej bort till Danmark och bara njuter…

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *