4 kommentarer

  1. Tusen tack för tipsen ang. papparkakshuset! Du är ju den finlandssvenska bloggvärldens pepparkakshusexpert så jag suger åt mig all info! Ska definitivt läsa igenom alla dina inlägg rörande pepparkakshus inför nästa år. Och ja, även skaffa en ordentligt sprits. Hurdan rekommenderar du? Kan man köpa via nätet nånstans?

  2. Tack än en gång! Din familj är säkert glada över att få en massa kasserade pepparkakor kan jag tänka mig, hihi! 🙂 Jag har länge tänkt införskaffa lite olika metalltyllar, men det är en djungel med olika storlekar och utseende så det har inte blivit av ännu. Jag ska kolla närmare på dina tips nu! Skulle även vilja ha några tyllar för att spritsa frosting på cupcakes, men även där är jag osäker på vilken storlek och form jag ska köpa för att få till det utseende jag önskar.

  3. P.S. Nu har jag plöjt igenom alla inlägg i pepparkakshusskolan och jisses vilken inspiration och bra tips du bjuder på. Min man satt bredvid och kollade och han är nästan på väg och börja baka ett nytt hus nu ikväll 🙂 Han är superintresserad av sånt där småfixande, så jag tror kanske jag överlåter hela projektet åt honom nästa år. Han har iaf betydligt mera tålamod än mig så resultatet skulle säkert bli bättre 😀

  4. Jag har läst på och inspirerats, men trots det kunde jag inte få receptet rätt 🙂 Men det blev ett hus i alla fall!
    http://henriettaspyssel.blogspot.se/2012/12/litet-sott-och-gulligt-na-inte-denna.html

    God Jul!
    /Henrietta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *